/Κάλεσμα για παρέμβαση στην ομιλία του Υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιά

Κάλεσμα για παρέμβαση στην ομιλία του Υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιά

 

Με πρόσφατη την κοινή στρατιωτική άσκηση Ηνίοχος 2017 ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας επισκέπτεται το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) για να παρουσιάσει την ατζέντα της Ελληνικής Εξωτερικής πολιτικής.

Η Ελλάδα που μαζί με την Κύπρο και το Ισραήλ συγκροτούν το Ιμπεριαλιστικό Τόξο της Μεσογείου και από κοινού έχουν αναπτύξει στρατιωτική και ενεργειακή συμμαχία, γίνεται με αυτόν τον τρόπο συνεργός στο έγκλημα που συντελείται στην Μέση Ανατολή από την Δύση.
Ο Κοτζιάς είναι από από τους παράγοντες της Κυβέρνησης που έπαιξαν σημαντικό ρόλο και σηματοδότησαν έτσι την ενίσχυση των σχέσεων με το Ισραήλ.

Η ενεργειακή συμμαχία και η δημιουργία του «Αγωγού της Μεσογείου» ανάμεσα σε Ιταλία- Ελλάδα- Κύπρο- Ισραήλ νομιμοποιεί την κλοπή του φυσικού αερίου της Παλαιστίνης την οποία διευκολύνουμε.
Επίσης με την αμυντική συνεργασία μπαίνουμε σε μονοπάτια πολύ επικίνδυνα και κόντρα στην θέληση του ίδιου του λαού.

Την στιγμή που τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά και οι Ιμπεριαλιστές ετοιμάζονται για άμεση στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, η Ελλάδα παρέχει στο Ισραήλ ό,τι αυτό χρειάζεται. Από την παροχή στρατιωτικών βάσεων, μέχρι τις συνεχόμενες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και την προπόνηση των Ισραηλινών απέναντι στα συστήματα αεράμυνας S300.
Όλα τα παραπάνω, δεν μας αφήνουν το περιθώριο να μείνουμε άπραγοι. Για αυτό καλούμε σαν πρώτη αντίδραση σε παρέμβαση του Υπουργού Εξωτερικών στις 10 Απριλίου 2017, στις 19.00μ.μ., στο ΕΒΕΑ (αίθουσα «Ερμής» – 6ος όροφος)για να απαιτήσουμε την ματαίωση κάθε συνεργασίας και ανάμιξης με τους φονιάδες των λαών!!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

“Γασσάν Καναφάνι”

https://www.facebook.com/events/1931733567061540