/ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

Στις 3 Απριλίου του 2017 υπογράφτηκε κοινή διακήρυξη για την προώθηση του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed ανάμεσα σε Ελλάδα – Κύπρο – Ιταλία – Ισραήλ.
Ο αγωγός EastMed αποτελεί το όχημα για την κλοπή του φυσικού αερίου του κοιτάσματος Λεβιάθαν που βρίσκεται μέσα στα χωρικά ύδατα της Λωρίδας της Γάζας. Στην κλοπή αυτή του ενεργειακού κοιτάσματος του Παλαιστινιακού λαού, η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πιστή στον ευρωατλαντισμό της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας υποτάσσει τη χώρα στα σχέδια του Ισραήλ των ΗΠΑ και της ΕΕ. Επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον Παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη “Γασσάν Καναφάνι” καλεί τους λαούς όλων των χωρών να σταθούν εμπόδιο με κάθε μέσο και τρόπο σε αυτές τις μεθοδεύσεις. Παράλληλα καλεί τον κόσμο του κινήματος, που βασίζει την πάλη του στην αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, να βρίσκεται σε εγρήγορση και με την σειρά του να καταδικάσει έμπρακτα αυτές τις συμφωνίες που στρέφονται κατά του αδερφού Παλαιστινιακού λαού.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
“Γασσάν Καναφάνι”