/Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του Τζορτζ Αμπντάλα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του Τζορτζ Αμπντάλα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΑΜΠΝΤΑΛΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ, 24/10/2017 ΣΤΙΣ 18.00

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καλεί τον ελληνικό λαό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γαλλική πρεσβεία, για την άμεση απελευθέρωση του Τζορτζ Αμπντάλα.

Η 24 Οκτωβρίου του 2017 σηματοδοτεί την 33η επέτειο από τη σύλληψη του Τζορτζ Ιμπραχίμ Αμπντάλα , του επαναστάτη Λιβανέζου Άραβα Κομμουνιστή, αγωνιστή για την Παλαιστίνη, από τη γαλλική αστυνομία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού. Ο Τζορτζ Αμπντάλα από το 1984 παραμένει πίσω από τις φυλακές, αποτελώντας έτσι, έναν από τους μακροβιότερους πολιτικούς κρατούμενους στον κόσμο.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καλεί στην κινητοποίηση στις 24 Οκτωβρίου 2017, για την απελευθέρωση του Τζορτζ Αμπντάλα, του Αχμάντ Σαντάατ και κάθε Παλαιστίνιου πολιτικού κρατούμενου που βρίσκεται άδικα μέσα στις Σιωνιστικές φυλακές. Επίσης επισημαίνει την αναγκαιότητα της στήριξης με κάθε μέσο και τρόπο της δίκαιης Παλαιστινιακής Αντίστασης όπως αυτή επιτάσσει η διεθνής κοινή πάλη των λαών

Libérez Georges Abdallah!