/Ανακοίνωση για την παραχώρηση οπλισμού στην Σ. Αραβία από την Ελληνική Κυβέρνηση

Ανακοίνωση για την παραχώρηση οπλισμού στην Σ. Αραβία από την Ελληνική Κυβέρνηση

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» συνεπές με την θέση του όσον αφορά την Μέση Ανατολή και την υποστήριξή του προς τον Άξονα της Αντίστασης, που μέρος του είναι και ο λαός της Υεμένης, καταγγέλλει και καταδικάζει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την Ελληνική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.Ελ για την προμήθεια πυρομαχικών προς την Σαουδική Αραβία.

Η χώρα, με αυτόν τον τρόπο, παίρνει τον ρόλο του άμεσου εμπλεκομένου στην ιμπεριαλιστική επέμβαση από τον Άξονα της Δύσης στα εδάφη της Υεμένης, που σαν αποτέλεσμα έχει το αιματοκύλισμα του λαού της. Επίσης, υπενθυμίζει πως αυτό το ζήτημα αποτελεί μέρος μίας συνολικής πολιτικής που εξυπηρετεί η χώρα μας, στα πλαίσια της εξάρτησής της από την Δύση και συμπεριλαμβάνει την κλοπή του φυσικού αερίου της Παλαιστίνης με την δημιουργία του Αγωγού East Med, τη στρατιωτική συνεργασία και κάθε άλλη διευκόλυνση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Καλούμε όλον τον κόσμο του Κινήματος και όλες τις οργανώσεις να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές της Κυβέρνησης, που στρέφονται κατά άλλων λαών και να στηρίξουν την διεθνή κοινή πάλη των λαών απέναντι στον ιμπεριαλισμό και ιδιαίτερα τον Άξονα της Αντίστασης στην Μέση Ανατολή.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»