/Ευχές για ένα νέο αγωνιστικό νέο έτος- Καλή χρονιά!

Ευχές για ένα νέο αγωνιστικό νέο έτος- Καλή χρονιά!

Το 2017 φεύγει και μας αφήνει με την αισιοδοξία και την ελπίδα πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.
 
Ένας σοβαρός λόγος αυτής της αισιοδοξίας για όλους εμάς, οφείλεται στην δημιουργία μέσα στην χρονιά που φεύγει, του δικτύου ενίσχυσης και υποστήριξης της Παλαιστίνης, του Μετώπου Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη “Γασσάν Καναφάνι”, το οποίο είναι προσανατολισμένο στο να ενισχύει αποκλειστικά την Παλαιστινιακή Αντίσταση αλλά και ευρύτερα τον Άξονα της Αντίστασης στην Μέση Ανατολή και όλους όσους αντιστέκονται στον Ιμπεριαλισμό.
 

Το Μέτωπο Καναφάνι, το οποίο είναι μία αυτοοργανωμένη προσπάθεια και αποτελείται από απλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι ενταγμένοι ή και όχι, σε κόμματα και οργανώσεις της ευρύτερης Αριστεράς και του Αναρχικού χώρου. Μέσα στην χρονιά που έφυγε και χωρίς να έχει κλείσει έναν χρόνο ύπαρξης, κατάφερε να κάνει τον Νεντανιάχου να ρωτάει για την παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο μποϊκοτάζ κατά της Pizza Hut, προχώρησε σε άλλες δράσεις μποϊκοτάζ ή και παρεμβάσεις όπως αυτή στην συναυλία του Νικ Κέιβ αλλά και έβαλε στην κινηματική ατζέντα το θέμα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και το ξεπούλημα της περιουσίας του, στους Σιωνιστές εποίκους.

Κυρίως όμως έβαλε και οργάνωσε εκστρατεία ενημέρωσης κατά του East Med σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Από την Αυστραλία μέχρι το Βέλγιο και τον Καναδά και όπου αλλού υπάρχει ελληνικό στοιχείο, υπήρξε ενημέρωση κατά της κλοπής του Φυσικού Αερίου της Παλαιστίνης με την δημιουργία του Αγωγού East Med και τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνική Κυβέρνηση σε αυτό.

 
Εμείς, το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη “Γασσάν Καναφάνι”, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέσα και στην νέα χρονιά, όπως και σε όλες τις επόμενες που θα έρθουν, μέχρι να επιτευχθεί και ο βασικός μας στόχος που δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τα Ιμπεριαλιστικά δεσμά της Δύσης.
 

Ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο του Κινήματος, μα πάνω από όλα καλούς και δίκαιους αγώνες πάντα για την απόδοση της δικαιοσύνης εκεί που πρυτανεύει το άδικο

 

Καλή χρονιά και Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
“Γασσάν Καναφάνι”