/50 χρόνια Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης- Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

50 χρόνια Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης- Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και η φλόγα της Αντίστασης εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη “Γασσάν Καναφάνι” σαν μέρος της προσπάθειας για την εξωτερίκευση του αγώνα που διεξάγει η Αριστερή πτέρυγα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, με την υποστήριξη και την ενίσχυση του δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων με κάθε τρόπο, υπογράφει την αφίσα του Δικτύου Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων “SAMIDOUN” για τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια του PFLP. Ενώνουμε τις φωνές μας και την αλληλεγγύη μας, με συλλογικότητες και οργανώσεις από όλον τον κόσμο που παλεύουν για την δικαιοσύνη στην περιοχή. Δικαιοσύνη που περνάει μέσα από την στήριξη στην Παλαιστινιακή αντίσταση και στην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Τιμάμε τους ηγέτες του Λαϊκού Μετώπου για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Τον Τζορτζ Χαμπάς, τον Γασσάν Καναφάνι, την Λέιλα Χάλεντ και τον Άχμαντ Σαντάατ. Παράλληλα τιμούμε όλους τους Παλαιστίνιους αγωνιστές που ενισχύουν το Λαϊκό Μέτωπο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και που συνεχίζουν να αγωνίζονται κατά του κατακτητή για την απελευθέρωση της πατρίδας τους.

50 χρόνια Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και ο αγώνας συνεχίζεται!

·Λευτεριά στον Άχμαντ Σαντάατ
·Λευτεριά στον Τζορτζ Αμπντάλλα
·Λευτεριά σε όλους τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους
·Δικαίωμα στην επιστροφή όλων των Παλαιστινίων προσφύγων
·Στήριξη τώρα στη Παλαιστινιακή Αντίσταση!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»