/Ανεπιθύμητος στην χώρας μας ο Σιωνιστής Πρόεδρος του Ισραήλ Ρέουβεν Ριβλίν

Ανεπιθύμητος στην χώρας μας ο Σιωνιστής Πρόεδρος του Ισραήλ Ρέουβεν Ριβλίν

Καμία εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί η τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα του Προέδρου του Ισραήλ Ρέουβεν Ριβλίν. Η επίσκεψη Ριβλίν γίνεται με αφορμή την ημέρα μνήμης για την επέτειο του Ολοκαυτώματος αλλά στην ουσία είναι μία ακόμα απόδειξη των άριστων σχέσεων που διατηρεί η Ελληνική Κυβέρνηση με το Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης.

Σχέσεις που αμφότεροι θέλουν να διατηρηθούν μιας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πιστή στον ευρωατλαντισμό της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας, έχει υποτάξει τη χώρα στα σχέδια του Ισραήλ των ΗΠΑ και της ΕΕ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον Παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι, μέσω της δημιουργίας του Αγωγού East Med και του Euroasia Interconnector. Παράλληλα συνεχίζει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τον Σιωνιστικό στρατό Κατοχής και προχωράει σε πλήρη συμμαχία-συνεργασία με το Ισραήλ καθιστώντας την χώρα μας ως τον πιο σημαντικό σύμμαχο του Σιωνιστικού Κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίσκεψη του Ρέουβεν Ριβλίν όπως και κάθε άλλο επισκέπτη που έχει συμβάλλει στο έγκλημα που συντελείται κατά του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης καταδικάζουμε για άλλη μία φορά και την πολιτική που ακολουθεί η υποταγμένη και εξαρτημένη στα Ιμπεριαλιστικά σχέδια, Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία συνεχίζει να προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες της στους Ιμπεριαλιστές. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι το συμφέρον του ελληνικού λαού και της χώρας μας βρίσκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης και ιδιαίτερα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, στο πλευρό του Άξονα της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή και στις χώρες και τους λαούς που μάχονται τις επεμβάσεις του αμερικανονατοικού ιμπεριαλισμού σε όλο το κόσμο .

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»