/Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών τσιράκια Συριζαίοι των Σιωνιστών

Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών τσιράκια Συριζαίοι των Σιωνιστών

Δεν εκπλαγήκαμε σήμερα όταν διαβάσαμε σε διάφορα φιλοκυβερνητικά ιντερνετικά μέσα ότι η συγκέντρωση στο Μοναστηράκι για την Αχεντ Ταμίμι καλέστηκε (αλλού συνδιοργανώθηκε) από τη Διεθνή Αμνηστία. Μανούλες στο καπέλωμα οι Συριζαίοι χρόνια τώρα, επιχείρησαν να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους στις πλάτες της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό. Με το ένα χέρι υποδέχονται τους μακελάρηδες των σιωνιστών, με το άλλο καταγγέλλουν υποκριτικά την άδικη σύλληψη της Ταμίμι. Στο τέλος πάντα ψηφίζουν ναι σε όλα στα μνημονιακά, αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος του λαού μας.

Ο τίτλος αυτής της ανακοίνωσης είναι το σύνθημα της στιγμής που δόνησε το Μοναστηράκι όταν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κυβερνητικοί αυλοκόλακες, γυρολόγοι επιτροπών “κοινωνικού ενδιαφέροντος” προσπάθησαν να παρεισφρήσουν στη συγκέντρωσή που καλέσαμε, κρυπτόμενοι πίσω από παλαιστίνιους, που δεν τους γνώριζαν και τους πέρασαν για περαστικούς αλληλέγγυους. Γιατί αν τους γνώριζαν, τα πράγματα δεν θα ήταν και πολύ καλά γι αυτούς.

Καλούμε την Τρίτη στις 6 Φλεβάρη 6μμ σε συνέλευση της Πρωτοβουλίας στο Γκίνη για την συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό