/30-1-2018 Συγκέντρωση στο Μοναστηράκι για την απελευθέρωση της Άχεντ Ταμίμι και για όλους τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους

30-1-2018 Συγκέντρωση στο Μοναστηράκι για την απελευθέρωση της Άχεντ Ταμίμι και για όλους τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι», στα πλαίσια της κοινής συμπόρευσης με άλλες συλλογικότητες που από κοινού έχουμε συγκροτήσει την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη», συμμετείχε στην συγκέντρωση που καλέστηκε από την Πρωτοβουλία, με κύριο αίτημα την απελευθέρωση της Άχεντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων.

Το κάλεσμα ήταν συνέχεια του καλέσματος για διεθνής δράση, την οποία κάλεσαν Διεθνείς Οργανώσεις και το Δίκτυο Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων “Samidoun”. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Μοναστηράκι και συνοδεύτηκε από αρκετή επιτυχία, με την συμμετοχή από διάφορες οργανώσεις Παλαιστινίων και φίλων της Παλαιστίνης να δίνουν το παρών και με την σειρά τους να ζητάνε την άμεση αποφυλάκιση της Άχεντ Ταμίμι.

Δυστυχώς και ενώ είχαμε καταγγείλει με ανακοίνωσή μας, το κάλεσμα της ΜΚΟ «Διεθνής Αμνηστίας» στην συγκεκριμένη εκδήλωση, τελικά παρευρέθηκε όπως το ίδιο έκανε και αντιπροσωπεία μικρών στελεχών της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε το πάτημα σε αυτό το κάλεσμα να ξεπλύνει την ντροπή. Τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού αποδοκιμάστηκε έντονα με την συνοδεία αντικυβερνητικών συνθημάτων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΜΕΝΤ ΤΑΜΙΜΙ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»