/Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά (PFLP): Αλληλεγγύη στην Συρία κι τον θαρραλέο στρατό της ενάντια στη σιωνιστική βαρβαρότητα

Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά (PFLP): Αλληλεγγύη στην Συρία κι τον θαρραλέο στρατό της ενάντια στη σιωνιστική βαρβαρότητα

Οι Ταξιαρχίες του Αμπού Αλί Μουσταφά στέκονται αλληλέγγυες στην αραβική Συρία και την αντίσταση ενάντια στην σιωνιστική επέμβαση και στέλνει επαναστατικούς χαιρετισμούς στον Αραβικό Συριακό Στρατό, ο οποίος κατάφερε να χτυπήσει ένα από τα επιθετικά ισραηλινά αεροσκάφη. Η Συρία, παρόλο που έχει τόσες ανοιχτές πληγές, στέκεται ικανή να καταρρίψει την κάθε προσπάθεια εισβολής από το σιωνιστικό κράτος. Μπροστά σε αυτή την επιθετικότητα και την απειλή προς τον παλαιστινιακό λαό, τονίζουμε τα εξής:

 • Η σημερινή εξίσωση της αναμέτρησης έχει αναποδογυρίσει υπέρ του Άξονα της Αντίστασης, και η Συρία πλεον μπορεί να κάνει τον εχθρό να πληρώσει ακριβό κόστος σε οποιαδήποτε κίνηση του “Ισραήλ”.
 • Η παλαιστινιακή αντίσταση θα φυλάει τον λαό της, και το Ισραήλ δε θα πετύχει πια τους στόχους του, αν σκεφτεί να επιτεθεί.
 • Οποιαδήποτε προσβολή σε οποιοδήποτε μέρος θα είναι ξεκίνημα ολικού πολέμου σε όλα τα μέτωπα και κάνεις δεν θα απομονώσει την Γάζα, το Λίβανο ή την Συρία. Ο Άξονας είναι πανέτοιμος να απαντήσει και να καταρρίψει την κάθε σιωνιστική μεθόδευση.

  Δόξα και νίκη στην Αντίσταση και την Ιντιφάντα!
  Θάνατος στους κατακτητές!

  Οι Ταξιαρχίες του Αμπού Αλί Μουσταφά
  Παλαιστίνη – Σάββατο, 10/2/2018