/Ανακοίνωση για την χρήση φωτογραφιών από την Λωρίδα της Γάζας για Ιμπεριαλιστικούς σκοπούς

Ανακοίνωση για την χρήση φωτογραφιών από την Λωρίδα της Γάζας για Ιμπεριαλιστικούς σκοπούς

Με οργή διαπιστώσαμε πως για άλλη μία φορά οι Ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί προπαγάνδας της Δύσης, χρησιμοποιούν φωτογραφίες με ντοκουμέντα από το διαρκές μακελειό που συντελείται στην Λωρίδα της Γάζας και έχει σαν υπεύθυνο το Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης “Ισραήλ” κατά του Παλαιστινιακού λαού, για την εκπλήρωση των αναγκών των Ιμπεριαλιστικών σχεδίων, χρεώνοντάς τες κάπου αλλού

Η τακτική αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να αποπροσανατολίσει και να βγάζει καθαρή την Σιωνιστική μηχανή που είναι υπεύθυνη για εγκλήματα κατά της Παλαιστίνης και κατά της ανθρωπότητας.

Το Ισραήλ που με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει στον επικοινωνιακό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη, να «σβήνει» από την συνείδηση των λαών τα εγκλήματα που έχει προκαλέσει το ίδιο και να μένει στο απυρόβλητο μεταφέροντας το ενδιαφέρον και τις ευθύνες αλλού, χωρίς αυτές κι’ολας να υπάρχουν. Παράλληλα είναι και μία προσπάθεια να ξαναγράψει την ιστορία όπως το βολεύει ώστε ιστορικά να έχει κερδίσει τον απόλυτο αποπροσανατολισμό.

Τονίζουμε πως το έγκλημα στην Λωρίδα της Γάζας δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα. Παράλληλα καλούμε κάθε φίλο-η της Παλαιστίνης να είναι πολύ προσεκτικός και να μην γίνεται άθελα του συνένοχος σε αυτή την προσπάθεια που κάνει το Ισραήλ και οι μηχανισμοί που το στηρίζουν, αναπαράγοντας φωτογραφίες από την Γάζα σαν να είναι από την Συρία και σε διάφορες περιπτώσεις που έχουν αποκρουστεί εκεί οι εμπροσθοφύλακες του ΝΑΤΟ, όπως ήταν πιο παλιά το Χαλέπι και τώρα η Αν. Γκούτα.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»