/31-3-2018 Συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία

31-3-2018 Συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία

Μετά την μεγαλειώδη πορεία για την ημέρα της επιστροφής στην Λωρίδα της Γάζας, οι δυνάμεις κατοχής της Παλαιστίνης άνοιξαν πυρ κατά των ειρηνικών διαδηλωτών στα σύνορα της Γάζας με τα κατεχόμενα από τους Σιωνιστές Παλαιστινιακά εδάφη, εκτελώντας 15 Παλαιστίνιους και τραυματίζοντας εκατοντάδες.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, την οποία στηρίζουμε σαν συλλογικότητα, έκανε έκτακτο κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ σαν πρώτη αντίδραση στην νέα σφαγή.

Η συγκέντρωση που ξεκίνησε ειρηνικά, προς το τέλος δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ, τα οποία έπαιζαν το ρόλο του φύλακα της Πρεσβείας. Αυτή η κίνησης δείχνει πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει και την πολιτική ευθύνη, για άλλη μία φορά στηρίζει έμπρακτα το Σιωνιστικό Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνη ξυλοφορτώνοντας τους διαδηλωτές και πνίγοντας με χημικά την σημερινή συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με την παρουσία του Μετώπου Αντίστασης και Αλληλεγγύης «Γασσάν Καναφάνι» στην συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία των Σιωνιστών