/Ανακοίνωση για την συμμετοχή του Α/ΓΕΑ σε Αεροπορικό Συνέδριο στο Ισραήλ

Ανακοίνωση για την συμμετοχή του Α/ΓΕΑ σε Αεροπορικό Συνέδριο στο Ισραήλ

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη στενή στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, η οποία παίρνει συνεχώς διαστάσεις επικίνδυνες για τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο και απειλεί άμεσα τις δυνάμεις που αντιστέκονται στον Ιμπεριαλισμό, όπως είναι η Συρία και το Ιράν και η Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Το διάστημα 22-23 Μάη 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, συμμετείχε στις εργασίες του Αεροπορικού Συνεδρίου «IAF Senior Air Force Conference 2018», το οποίο διοργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ.

Ο σφαγέας της Παλαιστίνης, Μπένζαμιν Νεντανιάχου, σε αναμνηστική φωτογραφία με τους προσκεκλημένους του συνεδρίου

Σε μια περίοδο όπου η Ισραηλινή επιθετικότητα ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης και στην Συρία γενικεύεται και κλιμακώνεται, οι ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τεράστιες, αφού συναινεί και συμμετέχει στο έγκλημα που συντελείται στη Μέση Ανατολή.
Οι συμφωνημένες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας-Ισραήλ δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα θα παίξει ενεργό ρόλο στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»