/Οργή για την δολοφονία της Ραζάν Αλ-Νατζάρ!

Οργή για την δολοφονία της Ραζάν Αλ-Νατζάρ!

Ήταν μόλις 21 χρονών εκτελέστηκε έχοντας γυρισμένη την πλάτη

Η μάρτυρας Ραζάν Αλ-Νατζάρ δολοφονήθηκε από Σιωνιστές ελεύθερους σκοπευτές,με σφαίρα στο στήθος σε περιοχή ανατολικά της Χαν Γιουνές την στιγμή που επιχειρούσε να βοηθήσει τραυματισμένους διαδηλωτές στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ.

Η Ραζάν δεν αποτελούσε κάποιους είδους απειλή για τις δυνάμεις κατοχής, ο ρόλος της ήταν απλά να φροντίζει τους τραυματίες στις διαδηλώσεις στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ. Η δολοφονία της ήρθε να αναδείξει για άλλη μία φορά την χωρίς προηγούμενο φρίκη που βιώνουν καθημερινά οι Παλαιστίνιοι από την Σιωνιστική κατοχή, μεγαλώνοντας την λίστα με τους μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο των διαδηλώσεων κάνοντας καταγραφή των γεγονότων ή παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα.

Η οργή, η οδύνη και η αγανάκτηση από αυτή την στυγερή δολοφονία που διέπραξε η Σιωνιστική Κατοχή είναι τεράστια. Ξέρουμε πως και αυτό το έγκλημα πολέμου θα μείνει ατιμώρητο, με τους διεθνείς οργανισμούς να κλείνουν για άλλη μία φορά τα μάτια βγάζοντας στην καλύτερη κάποιες αναίμακτες ανακοινώσεις καταδίκης,

Η μάρτυρας Ραζάν Αλ-Νατζάρ όπως όλοι οι υπόλοιποι μάρτυρες της Παλαιστίνης και της παλαιστινιακής αντίστασης για να δικαιωθούν και να μην πάει χαμένη η θυσία τους, θα πρέπει από εκεί πάνω που βρίσκονται, να ξαναδούν την πατρίδα τους και πάλι ελεύθερη. Για να συμβεί αυτό, ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κατανοήσει το μέγεθος του εγκλήματος που συντελείται στην περιοχή και να συμβάλλει με ενεργό τρόπο για να βάλει τέλος στην αδικία.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» θρηνεί για την μάρτυρα της Παλαιστίνης και καλεί κάθε φίλο της Παλαιστίνης να κάνει γνωστό αυτό το έγκλημα. Καλεί τον καθένα ξεχωριστά, να μιλήσει για την Ραζάν,  να χρησιμοποιήσει όποιον τρόπο διαθέτει για να κάνει γνωστή την αλήθεια και πως την δολοφόνησαν οι Σιωνιστές, να χρησιμοποιήσει το προφίλ στο Facebook για να το κάνει γνωστό βάζοντας την Ραζάν Αλ-Νατζάρ φωτογραφία προφίλ. Να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη και να οργανωθεί μαζί μας στον αγώνα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Να πάρουμε θέση και να μην μείνουμε παθητικοί σε αυτό το έγκλημα, να κάνουμε γνωστή την αλήθεια. πως…

Ήταν μία νοσηλεύτρια μόλις 21 χρονών και εκτελέστηκε έχοντας γυρισμένη την πλάτη

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»