/Κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27/8 – 18.00

Το πλοίο του ελληνικού στρατού «Προμηθέας» αγκυροβόλησε την Τρίτη στο λιμάνι της Χάιφα στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη, ώστε να συμμετάσχει σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραηλινό Ναυτικό. Αυτές οι ασκήσεις περιλαμβάνουν την εκπαίδευση των Ελλήνων Δόκιμων με πλοία του ισραηλινού Ναυτικού σε θέματα επικοινωνίας, επίθεσης και αντιδράσεις ασκήσεων.

Το Ισραηλινό ναυτικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διαρκούς επιθετικότητας του Ισραήλ απέναντι στην Λωρίδα της Γάζας και είναι υπεύθυνο για τις αμέτρητες δολοφονικές επιθέσεις του, οι οποίες έχουν στοιχήσει την ζωή σε εκατοντάδες Παλαιστίνιους αμάχους ,μέσα στους οποίους και παιδιά, που κάνανε το «λάθος» να παίζουν στην παραλία.

Επίσης το Ισραηλινό ναυτικό είναι αυτό που κρατάει αποκλεισμένη την Λωρίδα της Γάζας εκ’ θαλάσσης, βυθίζοντας ψαροκάικα και δολοφονώντας τους Παλαιστίνιους ψαράδες που υπερβαίνουν τα στενά όρια που έχουν επιβάλει οι Σιωνιστικές δυνάμεις Κατοχής.

Το γεγονός αυτό δεν είναι μεμονωμένο. Είναι μέρος της γενικότερης πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης που ενισχύει συνεχώς τις σχέσεις με το σιωνιστικό κράτος και εμπλέκει την χώρα μας ολοένα και περισσότερο στα σχέδια του ιμπεριαλισμού.

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που σφετερίστηκε το όνομα της Αριστεράς, μιλούσε προεκλογικά υπέρ του παλαιστινιακού αγώνα, οικειοποιώντας έτσι την ατζέντα αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη και κατέληξε σήμερα να είναι το μεγαλύτερο πιόνι των ΝΑΤΟϊκών και σιωνιστικών συμφερόντων ενισχύοντας τον ιμπεριαλιστικό άξονα στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής μέσω της ελληνο-ισραηλινής συμμαχίας.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταγγέλλει, για άλλη μία φορά, την ελληνική κυβέρνηση που εντείνει την συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς εις βάρος του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού. Ο εχθρός των λαών είναι κοινός και έχει όνομα. Είναι ο ιμπεριαλισμός, που θέλει την Ελλάδα γονατισμένη και λεηλατημένη με πρόσχημα την κρίση και την Παλαιστίνη υπό σιωνιστική κατοχή.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αντίθεσής μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»

Facebook event: https://www.facebook.com/events/668662436832940/