/Συμμετοχή στο Resistance Festival 2018

Συμμετοχή στο Resistance Festival 2018

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» ενημερώνει πως θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο Resistance Festival.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Σχολή Καλών Τεχνών επί της Οδού Πειραιώς 256  στον Ταύρο.

Περιμένουμε τους φίλους και τις φίλες της Παλαιστίνης να βρεθούμε και να συζητήσουμε από κοντά για να οργανώσουμε από κοινού, την δράση μας πάνω στα ζητήματα που έχουν προκύψει από την υποταγή της χώρας μας στα συμφέροντα της Δύσης. Ζητήματα όπως η δημιουργία του Αγωγού Φυσικού Αερίου East Med με την κλοπή του ορυκτού πλούτου του Παλαιστινιακού λαού, τις πωλήσεις παλαιστινιακής γης από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σε Σιωνιστικά χέρια, τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ που οδήγησαν μέχρι και σε συμμετοχή στον βομβαρδισμός της Συρίας. Επίσης να δούμε την οργάνωση του BDS στην Ελλάδα και την ενίσχυση του κινήματος για τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατουμένους.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως θα έχουμε προς διάθεση το πολύ σημαντικό βιβλίο του Tim Aderson «Ο βρώμικος πόλεμος στην Συρία», το οποίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά από την Κόκκινη Ορχήστρα.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ: https://www.resistancefestival.gr/to-programma-toy-resistance-festival-2018/

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»