/Κάλεσμα σε συγκέντρωση κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο κατά της Συρίας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο κατά της Συρίας

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι», στα πλαίσια της ξεκάθαρης στήριξης του στους λαούς που αντιστέκονται στην Μέση Ανατολή και ως μέρος της γενικότερης αντιιμπεριαλιστικής δράσης του καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30μμ

Λίγο πριν ο Συριακός Αραβικός Στρατός νικήσει και την τελευταία μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και τους μισθοφόρους του FSA, η Δύση διάλεξε για μία ακόμη φορά να υπερασπιστεί τους φυτευτούς τρομοκράτες εναντίων των δυνάμεων που υπερασπίζονται την Συρία.

ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία με έναν ΝΑΤΟϊκό στόλο κοντά στις ακτές της εξαπέλυσαν επίθεση με στόχο διάφορες πόλεις της Συρίας.

Σε αυτή την επίθεση, η συμμετοχή της χώρας μας είναι καίρια, με την ελληνική φρεγάτα «Έλλη» να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής του ΝΑΤΟ . Η Ελλάδα που πριν λίγες εβδομάδες είχε λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση στο Ισραήλ και περιλάμβανε την εκπαίδευση στην επιθετικότητα από τους Ισραηλινούς στο πλήρωμα ενός άλλου ελληνικού στρατιωτικού πλοίου, του «Προμηθέας»

Αυτό είναι ένα ακόμα έγκλημα της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία είναι πλήρως υποταγμένη στον Ιμπεριαλιστικό άξονα και εξυπηρετεί στο απόλυτο τα συμφέροντα των δυνάμεων της Δύσης και στρέφει την χώρα μας απέναντι σε αδερφούς λαούς και βάζει τον ελληνικό λαό σε πολύ σοβαρές περιπέτειες.

Από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε από τον ρωσικό στρατό, ότι η προέλευση μερικών από τους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν με στόχο την συριακή πόλη Λαττάκεια, ήταν από γαλλική φρεγάτα που βρισκόταν μέσα στον Νατοϊκό στόλο. Την ίδια ώρα η Ισραηλινή αεροπορία με τις ενέργειές της οδήγησε στην κατάρριψη ενός ρωσικού αναγνωριστικού αεροσκάφους και σε ένα άλλο μέτωπο, αυτό της Παλαιστίνης, βομβάρδιζε θέσεις στην Λωρίδα της Γάζας σκορπώντας για άλλη μία φορά τον θάνατο.

Για αυτούς τους λόγους:

  • Καλούμε σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30μμ ζητώντας την απεμπλοκή της Ελλάδας από κάθε επιθετική ενέργεια εις βάρος της Συρίας.
  • Ζητάμε την άμεση επιστροφή της πολεμικής φρεγάτας «Έλλη» και να σταματήσει άμεσα η παραχώρηση κάθε βοήθειας προς τις Ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Νίκη στην Συρία, νίκη στον Άξονα της Αντίστασης!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»