/Ανακοίνωση για την επικίνδυνη κλιμάκωση στην Λωρίδα της Γάζας

Ανακοίνωση για την επικίνδυνη κλιμάκωση στην Λωρίδα της Γάζας

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταδικάζει την νέα δολοφονική επέμβαση των Σιωνιστικών δυνάμεων Κατοχής στην Λωρίδα της Γάζας. Παράλληλα χαιρετίζουμε την άμεση και σθεναρή απάντηση της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Το Ισραήλ που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον εντατικό βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας, δολοφονώντας για άλλη μία φορά Παλαιστίνιους αμάχους, σήμερα δέχθηκε την ισχυρή απάντηση από την Αντίσταση της Παλαιστίνης, η οποία με μαζική εκτόξευση πυραύλων κατάφερε και έπληξε στρατιωτικούς στόχους των κατακτητών.

Αυτή η στρατιωτική επιτυχία της παλαιστινιακής αντίστασης εξέθεσε το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αποδεικνύοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που θέλει να δείχνει, δηλαδή μία ανίκητη πολεμική μηχανή που δεν μπορεί να την βλάψει κανείς.

Ως Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» θέλουμε να συγχαρούμε τον ηρωικό λαό της Λωρίδας της Γάζας που κόντρα σε όλους και σε όλα συνεχίζει και αντιστέκεται παλεύοντας για την ελευθερία του όπως και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.  Παρ’ολες τις απώλειες που έχει όλα αυτά τα χρόνια συγκρούσεων, στέκεται όρθιος και είναι ο οδηγός για την υπόλοιπη ανθρωπότητα δείχνοντας το πώς επιτυγχάνεται η ελευθερία.

Εμείς από την μεριά μας, στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης και μπροστά στην επερχόμενη γενίκευση της πολεμικής σύρραξης, ενώνουμε τις φωνές μας και τον αγώνα μας, μέχρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως αυτή μπορεί μόνο να προκύψει από την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι