/Μποϊκοτάζ στις σχολές Κορέλκο

Μποϊκοτάζ στις σχολές Κορέλκο

Οι σχολές Κορέλκο πήραν την απόφαση να εντάξουν στο πρόγραμμα των σπουδών τους σεμινάρια Krav Maga. Το Krav Maga δεν είναι τέχνη αλλά ένα πολεμικό σύστημα που έχει αναπτύξει ο Ισραηλινός στρατός για να αντιμετωπίζει τους μικρούς Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης που με σφεντόνες και με πέτρες τα βάζουν με τους πάνοπλους κομάντο του Σιωνιστικού κράτους κατοχής.

Αυτή η επιλογή εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο μίας γενικευμένης στρατηγικής συνεργασίας του ελληνικού κράτους με το Σιωνιστικό κράτος και απευθύνεται σε όλους αυτούς που προστατεύουν ανθρώπους από την τάξη της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας εν Ελλάδι.

Το Krav Maga ξεκίνησε καθαρά ως επιχειρησιακό (Οperational Κrav Μaga) και διδασκόταν αποκλειστικά και μόνο σε ειδικά σώματα του στρατού, της αστυνομίας, των μυστικών υπηρεσιών και ορισμένων ομάδων συνοδευτικής ασφάλειας επισήμων προσώπων του Ισραήλ. Διδάσκεται και περιλαμβάνεται σε όλες τις εκπαιδεύσεις τους όπως αντιτρομοκρατίας, αντισαμποτάζ, ασφάλειας εγκαταστάσεων, ασφάλειας υψηλών προσώπων κ.α., και σήμερα είναι το επίσημο σύστημα αυτοάμυνας και μάχης του Ισραήλ αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Εθνικής Άμυνας.

Ως Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»  καταγγέλλουμε την Κορέλκο στην επιλογή της να μεταλαμπαδεύσει αυτό το εγκληματικό σύστημα στους μαθητευόμενους της και την καλούμε να αποσύρει άμεσα το Krav Maga από τα εκπαιδευτικά της προγράμματα. Θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση λειτουργεί συμπληρωματικά στην κυρίαρχη πολιτική,που επιθυμεί να εμπεδώσει ο ελληνικός λαός ότι η γενοκτονία των Παλαιστινίων είναι ένα ”φυσικό γεγονός που δεν μπορεί να ανατραπεί ”.  Παράλληλα καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Παλαιστινιακού λαού να κάνει μαζικό μποϊκοτάζ στην συγκεκριμένη εκπαιδευτική σχολή μέχρι αυτή να αποσύρει το Krav Maga από τα μαθήματά της.

Θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση προσβάλει κάθε φίλο της Παλαιστίνης ενώ εξυπηρετεί αποκλειστικά τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.

Ομάδα εργασίας BDS
Μέτωπο Καναφάνι