/PFLP Επείγουσα έκκληση: Η Γάζα δέχεται επίθεση! Σταθείτε στο πλευρό της Παλαιστίνης! Σταθείτε στο πλευρό της Αντίστασης!

PFLP Επείγουσα έκκληση: Η Γάζα δέχεται επίθεση! Σταθείτε στο πλευρό της Παλαιστίνης! Σταθείτε στο πλευρό της Αντίστασης!

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης(PFLP) καλεί σε επείγουσα δράση όλους τους φίλους της Παλαιστίνης, τα κινήματα για δικαιοσύνη και απελευθέρωση της Παλαιστίνης και τις παλαιστινιακές και αραβικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για να σταθούν στο πλευρό της Γάζας που τελεί υπό επίθεση αυτή την κρίσιμη στιγμή. Εκφράζουμε αυτή την έκκληση από πένθος και προς τιμήν για τους δύο ηρωικούς συντρόφους μας, τον Μοχάμεντ Αλ-Ταταρι και τον Μοχάμεντ Όντεχ που μαρτύρησαν σήμερα από την επίθεση που εξαπέλυσαν οι σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις, που τους επιτέθηκαν καθώς πολεμούσαν για την ελευθερία της γης τους, της Παλαιστίνης και όλον τον λαό της.

                                                Ο Μάρτυρας Μοχάμεντ Αλ-Ταταρι

Αυτές οι δολοφονίες από τα χέρια των αποικιακών δυνάμεων έρχεται μετά από χθεσινή επίθεση, κατά την οποία οι Σιωνιστικές δυνάμεις επεδίωξαν να εισβάλουν στη Λωρίδα της Γάζας σε μια μυστική επιχείρηση με σκοπό να απαγάγουν ή να δολοφονήσουν τους ηγέτες της παλαιστινιακής αντίστασης. Σκοτώθηκαν εφτά Παλαιστίνιοι οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη γη τους – αλλά η παλαιστινιακή αντίσταση δεν τους άφησε να ξεφύγουν από το έγκλημά τους. Η αντίσταση κράτησε γρήγορα, πολεμώντας ηρωικά ενάντια σε μία από τις πιο βαριά ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο και αποφέροντας καίρια χτυπήματα κατά των δολοφόνων.

Απόψε, οι βόμβες για άλλη μια φορά χτυπούν τη Γάζα. Οι σιωνιστικές δυνάμεις χτυπούν και βομβαρδίζουν τηλεοπτικούς σταθμούς και πανεπιστήμια και απειλούν πως θα αρχίσουν πάλι να επιτίθενται σε νοσοκομεία. Αυτό έρχεται ως η τελευταία φαινομενική στρατιωτική επίθεση κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα, μετά τους πολέμους του 2009, 2012 και 2014 και τις αμέτρητες βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες, μέσα στα 11 χρόνια βάναυσης και αμείλικτης πολιορκίας.

                                       Ο Μάρτυρας Μοχάμεντ Όντεχ

Αυτή η επίθεση είναι μια προσπάθεια να κατασταλούν τα επιτεύγματα των διαδηλώσεων για επιστροφή, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι στη Γάζα απαίτησαν το θεμελιώδες τους δικαίωμα να επιστρέψουν και να σπάσουν την πολιορκία. Ενάντια σε αυτό το λαϊκό κίνημα, οι σιωνιστικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τους ελεύθερους σκοπευτές τους, παίρνοντας τις ζωές περισσότερων από 200 Παλαιστίνιων διαδηλωτών. Παρά όλες αυτές τις επιθέσεις, ο παλαιστινιακός λαός της Γάζας παραμένει αφοσιωμένος στην αντίσταση, αρνείται να παραιτηθεί από τους υπερασπιστές του και είναι σταθερός στον αγώνα για επιστροφή και απελευθέρωση.

Οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα δεν είναι μόνοι! Και δεν πρέπει να μείνουν μόνοι! Αυτή η επίθεση εναντίων τους δεν πραγματοποιείται μόνο από την κατοχή του Ισραήλ αλλά και από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και η Βρετανία που στηρίζουν το αποικιακό ρατσιστικό κράτος. Επίσης τα αντιδραστικά αραβικά καθεστώτα που σχεδιάζουν το πώς να εξαλείψουν τα παλαιστινιακά δικαιώματα και την ύπαρξη της Παλαιστίνης, ενώ παράλληλα βυθίζουν στη καταστροφή και τον θάνατο στην Υεμένη, συνυπάρχουν και σε αυτή την επίθεση.

Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε. Πηγαίνετε στους δρόμους και τις πλατείες, οργανωθείτε, διαμαρτυρηθείτε και κινητοποιηθείτε ως ένδειξη συμπαράστασης με τον παλαιστινιακό λαό στη Γάζα που βρίσκεται υπό επίθεση, αλλά εξακολουθούν να αντιστέκονται παρά τις επιπτώσεις. Ενισχύστε το μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ και αντιμετωπίσετε τον ιμπεριαλισμό παντού που υπάρχει.

Να στέκεστε με τον παλαιστινιακό λαό, την παλαιστινιακή αντίσταση και τον παλαιστινιακό σκοπό – τον αγώνα για επιστροφή και τον αγώνα για απελευθέρωση, από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα!