/Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου έφερε την αλλαγή σκυτάλης στην ελληνική Κυβέρνηση, με την ΝΔ να παίρνει την θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αλλαγή είναι μόνο στα πρόσωπα που εκτελούν τις μνημονιακές πολιτικές, αφού είναι δεδομένο πως ότι ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ το 2008, συνεχίζοντας το η ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και οι Αν.Ελ. δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση και με αυτή την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Το βρώμικο έργο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί την πιο φιλοσιωνιστική κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος εμβαθύνοντας την υποτέλεια της χώρας στο Ευρωατλαντικό Άξονα, είναι μία σημαντική παρακαταθήκη για την ΝΔ που καλείται να το συνεχίσει και να το τελειώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ζητήματα όπως το βασικό θέμα του αγωγού φυσικού αερίου East Med, η μόνιμη στρατιωτική παρουσία και η εκπαίδευση των σιωνιστών μέσα στην χώρα μας, η επιθετικότητα προς φίλες χώρες όπως είναι η Συρία, η παραχώρηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Ελλάδας και της Κύπρου και της δημόσιας περιουσίας σε Ισραηλινές εταιρείες αλλά και οι παραχωρήσεις γης σε σιωνιστές εποίκους στα Ιεροσόλυμα, θα συνεχιστούν χωρίς να παρεμποδιστούν, προχωρώντας το project «Ισραήλ στην Ελλάδα».

Αυτή η ωμή πραγματικότητα δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό, για αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας για την δικαιοσύνη, στηρίζοντας τον απελευθερωτικό αγώνα του παλαιστινιακού αλλά και του ελληνικού λαού!

 Καλούμε κάθε φίλο και φίλη της Παλαιστίνης, κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην διεθνής κοινή πάλη και την αλληλεγγύη των λαών, να συνταχθεί μαζί μας και να ενισχύσει το μέτωπο αντίστασης που έχουμε δημιουργήσει.

Προειδοποιούμε τα μέλη και τους υποστηρικτές(φανερούς και μη) του ΣΥΡΙΖΑ που θα ξαναεπιχειρήσουν να βγουν στον δρόμο, να μην διανοηθούν να εμφανιστούν στα δικά μας καλέσματα.  Κάθε κίνηση που θα κάνουν θα καταγγέλλεται και θα χτυπιέται με κάθε μέσο και τρόπο.

Ο μόνος δρόμος είναι αυτός της Αντίστασης!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»