/Μποϊκοτάζ στις εταιρείες που υποστηρίζουν το κράτος-δολοφόνο!

Μποϊκοτάζ στις εταιρείες που υποστηρίζουν το κράτος-δολοφόνο!

Αθήνα, 14 Μαΐου 2021

Το Μέτωπο Καναφάνι προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση απονομιμοποίησης των πολυεθνικών που έχουν συναλλαγές με το τρομοκράτος απαρτχάιντ. 


Έπειτα από πολλές μέρες έντασης, που ξεκίνησαν με πογκρόμ εις βάρος Παλαιστινίων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ κι επεκτάθηκαν σε όλη την παλαιστινιακή επικράτεια, με αναταραχές, επιθέσεις, βομβαρδισμούς και απάντηση με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας, ήρθε η ώρα κάθε ευσυνείδητος κι ελεύθερος άνθρωπος να πει ένα βροντερό ΣΤΟΠ: Ένα στοπ στην εκμετάλλευση, την καταπάτηση, τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.


Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ δεν είναι αυθύπαρκτο. Κατασκευάστηκε στο πλαίσιο της αγγλοσαξονικής διεθνούς αρχιτεκτονικής, σύμφωνα με τις επιταγές του δυτικού ιμπεριαλισμού, μέσα από τον σχεδιασμό παράκεντρων εξουσίας και κυριότερα, που μας αφορά σήμερα περισσότερο από τότε, χάρη στη χρηματοδότηση πολυεθνικών. Πολυεθνικών που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συναλλάσσονται με το δολοφονικό κράτος, στηρίζοντας το οικονομικά και διαφημιστικά.

Μια από αυτές τις πολυεθνικές, όπως έχουμε καταγράψει πολλές φορές στις μαύρες λίστες μας, είναι η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης Puma. 


Είναι στον πυρήνα τον ιδεών μας να κάνουμε μποϊκοτάζ σε κάθε πολυεθνική που συνεργάζεται με το ισραηλινό καθεστώς και τα συμφέροντά του, προκειμένου να υποσκάψουμε με κάθε τρόπο τη δολοφονική του συμπεριφορά και να πλήξουμε τα κανάλια χρηματοδότησης των τρομοκρατικών σωμάτων ασφαλείας του.

Έτσι, αποφασίσαμε συμβολικά και όχι μόνο να οργανώσουμε δράση κατά της Puma. Καλούμε την εταιρεία έστω και την ύστατη στιγμή να αναγνωρίσει τη γενοκτονία που διαπράττεται εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού, των αυτόχθονων των ιερών τόπων, ανεξαρτήτως θρησκείας και χρώματος. Καλούμε κάθε Έλληνα ή αλλοδαπό πολίτη να μποϊκοτάρει αυτήν και κάθε άλλη εταιρεία που έχει παρτίδες και συμφέροντα στο Ισραήλ, μέχρι αυτό να σταματήσει τα εγκλήματα του κατά της ανθρωπότητας.


Ο σκοπός μας είναι δίκαιος και το μποϊκοτάζ είναι μονάχα ένα όπλο στη φαρέτρα μας. 

Νίκη στον λαό της Παλαιστίνης!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»