/Προσοχή στην προπαγάνδα για την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία

Προσοχή στην προπαγάνδα για την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία

Πολλοί έχουν πέσει στην παγίδα για άλλη μία φορά και πιστεύουν ότι τους δείχνουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και διάφοροι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχονται από την Δύση.

Ένα στημένο φιλοειρηνικό κλίμα “ευαισθητοποίησης” και καταδίκης της ρώσικης εισβολής στην Ουκρανία.

  • Η αλήθεια είναι πως αν ο ουκρανικός λαός ήταν αντίθετος με αυτή την επέμβαση θα πολεμούσε μέχρι θανάτου για την προστασία της πατρίδας του και η Ρωσία δεν θα είχε καταφέρει να μπει στο Κίεβο μέσα σε 2 μέρες.
  • Η αλήθεια είναι πως ο ουκρανικός λαός στο σύνολο του δεν αποδέχθηκε ποτέ την στημένη Κυβέρνηση που φύτεψε η Δύση πριν 8 χρόνια με την ιμπεριαλιστική πορτοκαλί επανάσταση και την τότε αποσταθεροποίηση της χώρας.
  • Η αλήθεια είναι πως αυτοί που πλήττονται στρατιωτικά από την Ρωσική επέμβαση είναι οι εγκληματίες Ναζί εμπροσθοφύλακες των ΗΠΑ και του Ισραήλ και όχι ο ουκρανικός λαός!
  • Η αλήθεια είναι πως με αυτή την επέμβαση, η επέλαση του Ιμπεριαλισμού(που είναι μόνο Δυτικός) και ο Σιωνισμός ανακόπτεται και βρίσκει (μετά την Συρία) έμπρακτη αντίσταση που τον οδηγεί στην ήττα!
  • Η αλήθεια είναι πως πολλοί (εσκεμμένα) παραβλέπουν πως η Δυτική Αυτοκρατορία έχει κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα και η Σοβιετική Ένωση δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ένα γεγονός που σημαίνει πως οι λαοί αντιστέκονται με ότι έχουν και δεν έχουν απέναντι στο τέρας της Δύσης. Τους δυνάστες της ανθρωπότητας που είναι υπεύθυνοι για όλα τα εγκλήματα εις βάρος των λαών του κόσμου.

Ως μέρος αυτού που αποκαλείται Παγκόσμια Επανάσταση, χαιρετίζουμε την Παγκόσμια Αντίσταση απέναντι στον Ιμπεριαλισμό και τον Σιωνισμό Καταγγέλουμε τον ψευτοανθρωπισμό των αντεπαναστατών και όσους επιζητούν την ειρήνη με τους εγκληματίες Ναζί που αιματοκυλούν την Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια!

Υπενθυμίζουμε πως δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ ειρήνη χωρίς να υπάρχει δικαιοσύνη!

Από το Ιράν, την Συρία, την Παλαιστίνη, την Κούβα μέχρι την Ουκρανία
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
“Γασσάν Καναφάνι”