/Ανακοίνωση για την εκτέλεση της Σιρίν Αμπου Άκλε

Ανακοίνωση για την εκτέλεση της Σιρίν Αμπου Άκλε

Αθήνα, 12 Μαΐου 2022

Το πρωί της 11ης Μαΐου ο ισραηλινός στρατός κατοχής, εκτελεί εν’ ψυχρώ στην πόλη Τζενίν της Δυτικής Όχθης, την δημοσιογράφο του Αλ Τζαζίρα, Σιρίν Αμπου Άκλε.

Αυτή η δολοφονία είναι η συνέχεια του εγκλήματος που γέννησε ο Ιμπεριαλισμός και ο Σιωνισμός μέσα στην Παλαιστίνη και σαν βασικό σκοπό έχει την εξαφάνιση της Παλαιστίνης μέσω της εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού. Ένας σκοπός που μπροστά του δεν έχει σημασία αν είσαι Εβραίος( υπενθυμίζουμε την Ρέιτσελ Κόρι), Μουσουλμάνος ή Χριστιανός, γυναίκα ή άντρας, Κομμουνιστής ή Αναρχικός.

Όποιος πηγαίνει κόντρα σε αυτό τον σχεδιασμό θα εκτελείται!

Και η αλήθεια είναι πως η χριστιανή δημοσιογράφος Σιρίν Αμπου Άκλε δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους ισραηλινούς. Καλύπτοντας επί 20 χρόνια τα εγκλήματα που διέπραττε το Ισραήλ εις βάρος του παλαιστινιακού λαού ήταν η πιο γνωστή δημοσιογράφος της Παλαιστίνης ενημερώνοντας χιλιάδες κόσμο.

Η σφαίρα που εκτέλεσε την 51χρονη Σιρίν, μπορεί να έφυγε από το όπλο που κρατούσε ο σιωνιστής εκτελεστή της, αλλά ο πραγματικός δολοφόνος της είναι όλο αυτό το σύστημα που δημιούργησε και συντηρεί το έγκλημα που λέγεται Ισραήλ στην Μ΄έση Ανατολή.

Οι εταιρείες που το ενισχύουν οικονομικά, οι χώρες(ανάμεσά τους και η Ελλάδα) που υποτάσσονται στα συμφέροντα του υπηρετώντας ευλαβικά την σιωνιστική ατζέντα, οι πολιτικές τρομοκρατίας της Παγκόσμιας οικονομικής Ελίτ που φιμώνουν με κάθε τρόπο κάθε φωνή αντίστασης και ενημέρωσης για την Παλαιστίνη, τα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης και οι βιομηχανίες θεάματος που έχουν αναλάβει να ξεπλένουν τα εγκλήματά του και να το παρουσιάζουν ως τον «Φάρο δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή».

Όλο αυτό το παγκόσμιο δίκτυο που το ενισχύει με κάθε τρόπο!

Από την Ελλάδα, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας στήριξη και αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.  Δηλώνουμε πως δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε από την χώρα μας, για την δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση στην Παλαιστίνη. Δεν πρόκειται να μείνουμε ήσυχοι όσο ξέρουμε πως τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει το Ισραήλ θα μένουν για πάντα ατιμώρητα. Το σύνθημα «λευτεριά στην Παλαιστίνη» για εμάς είναι στάση ζωής και πρέπει να γίνει το ίδιο και για όσους το φωνάζουν.

Καλούμε όλο τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει ΆΜΕΣΑ ως αντίποινα, μποϊκοτάζ σε όλες τις εταιρείες που στηρίζουν και ενισχύουν το Ισραήλ! Έχουμε την δύναμη να σταματήσουμε το έγκλημα!

Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη!
Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»