/Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υποχείρια του Σιωνισμού και η Μακάμπι Τελ Αβίβ η ομάδα των περήφανων δολοφόνων!

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υποχείρια του Σιωνισμού και η Μακάμπι Τελ Αβίβ η ομάδα των περήφανων δολοφόνων!

Αθήνα, 2/5/2024

Έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν πως η υποκρισία και η προκλητικότητα περισσεύει στις ευρωπαϊκές λίγκες ποδοσφαίρου και μπάσκετ(αλλά και της Γιουροβίζιον) αφού όσο και αν το παλεύουν να παρουσιάσουν ένα ουδέτερο φιλειρηνικό πρόσωπο, τελικά έρχεται μία στιγμή που όλα καταρρέουν και αποκαλύπτονται.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί τον πολιτισμό και τον αθλητισμό για να πετύχει τους ιμπεριαλιστικούς του σκοπούς, αφού μέσω αυτών στοχεύει στην ωραιοποίηση του κράτους Απαρτχάιντ μέσω του ξεπλύματος όλων των εγκλημάτων του εις βάρος της Παλαιστίνης. Θέλει να προβάλλει έτσι μία εικόνα πολιτισμένου κράτους με στόχο να κερδίσει υποστηρικτές στον δυτικό κόσμο. Να δείχνει προς τα έξω ότι είναι «Ο φάρος του Δυτικού κόσμου στην Μέση Ανατολή» ακόμα και την στιγμή που διεξάγει έναν δολοφονικό πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας. Για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική η παρουσία του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι ευρωπαϊκές λίγκες από την δημιουργία τους και με τον τρόπο που έχουν στηθεί, είναι ενταγμένες απόλυτα σε αυτόν τον σιωνιστικό σχεδιασμό.

Η πρόκληση ξεκινάει από την στιγμή που συμπεριέλαβαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις ισραηλινές ομάδες όταν αυτές εδρεύουν σε ένα κράτος(κατοχής) που δεν ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη αλλά στην Ασία. Η Παλαιστίνη συνεχίζει και αγωνίζεται στις ασιατικές διοργανώσεις, όπως το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Αυτή η προκλητικότητα κορυφώθηκε τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τον αποκλεισμό των ρώσικων ομάδων από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις(και την Γιουροβίζιον). Αποκλεισμός μετά την παρέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία όπου παίζονται τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού στον σχεδιασμό για την κυριαρχία στην ενεργειακή αγορά της Ευρώπης.

Οι ευρωπαϊκές μέχρι πρότινος”non politica” λίγκες, άφησαν στην άκρη την ουδετερότητα γεμίζοντας όλα τα γήπεδα με ουκρανικές σημαίες και πολιτικά δήθεν ειρηνικά μηνύματα μέσω των οποίων καλούσαν σε “ειρήνη στην Ουκρανία”. Βέβαια αυτή την ειρήνη την είχαν ξεχάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν οι ίδιοι επενέβαιναν στα εσωτερικά της Ουκρανίας και ανέτρεπαν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο των Ουκρανών, Βίκτορ Γιανουκόβιτς με πορτοκαλί Επαναστάσεις και μπροστάρηδες τους Νεοναζί.

Ειρήνη που δεν ακούστηκε και δεν ζητήθηκε σε κανένα γήπεδο της Ευρώπης από τις επίσημες ευρωπαϊκές διοργανώσεις για το συνεχιζόμενο έγκλημα 76 χρόνων του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού στην Παλαιστίνη και ιδιαίτερα τώρα στην γενοκτονία της Λωρίδας της Γάζας.

Αντίθετα είχαμε τον αποκλεισμό της παλαιστινιακής σημαίας από όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα γιατί είναι «πολιτικό σύμβολο» και διώξεις ομάδων επειδή δεν υπάκουσαν οι οπαδοί τους τις (σιωνιστικές) εντολές, όπως για παράδειγμα έγινε με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σέλτικ. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε οπαδούς του Ολυμπιακού πριν λίγο καιρό γιατί «τόλμησαν» να σηκώσουν την παλαιστινιακή σημαία σε αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με την Μακάμπι και έτσι να προσαχθούν για να τους καταστείλουν και για παραδειγματισμό.

Οι Ευρωπαίοι υποκριτές ψευτοειρηνιστές Σιωνιστές διοικητές των ευρωπαϊκών αθλητικών πρωταθλημάτων, την γενοκτονία του Ισραήλ στην Γάζα την ονομάζουν «αυτοάμυνα» των Ισραηλινών κατά των Παλαιστίνιων. Ενώ τα εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας τα θάβουν με ευκολία κάτω από το χαλάκι για να μην έχει προβλήματα η σιωνιστική κρεατομηχανή.

Αυτή η υποκρισία φτάνει όμως στην κορύφωσή της στους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο μπάσκετ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ είχε συμφωνηθεί να παίζει σε γήπεδα του Βελιγραδίου χωρίς οπαδούς γιατί το Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο (αλλά όπως γράψαμε και πριν σε «αυτοάμυνα»), ξαφνικά βρέθηκε να παίζει με την παρουσία φιλάθλων γιατί αυτή ήταν η επιθυμία των Ισραηλινών.

Οι ίδιοι οι οπαδοί της Μακάμπι την ίδια ώρα που ποζάρουν με περηφάνια στα βομβαρδισμένα κτήρια της Γάζας κρατώντας στα χέρια τα σύμβολα της ομάδας τους και τα κάνει κοινοποιήσεις με περηφάνια ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο Τουίτερ.

Με λίγα λόγια οι Ισραηλινοί όχι μόνο συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ώρα που διεξάγουν έναν εγκληματικό πόλεμο, αλλά καταργούν με ευκολία όλους τους όψιμους κανόνες που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους ίδιους. Αν σε αυτά συμπεριλάβουμε και τις προκλητικές διαιτησίες που σπρώχνουν τις ισραηλινές ομάδες, τότε έχουμε και την συνολκή εικόνα που κάνει ξεκάθαρο το τι υπηρετούν πραγματικά οι αθλητικές ευρωπαϊκές διοργανώτριες αρχές όπως είναι η UEFA ή η Euroleage.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνο «non politica» δεν είναι. Είναι απόλυτα ελεγχόμενες και απόλυτα εντάσσονται στον Ιμπεριαλιστικό και Σιωνιστικό σχεδιασμό.

Καλούμε όλους τους φίλους της Παλαιστίνης να μην υποκύψουν σε αυτούς τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Να σηκώσουν ακόμα πιο ψηλά το ανάστημα και να κάνουν ακόμα πιο ισχυρή την φωνή τους για τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων! Να βοηθήσουν να γίνει κατανοητό πως ο αγώνας για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης μας αφορά όλους και πως απελευθέρωση της Παλαιστίνης σημαίνει ταυτόχρονα απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την φασίστικη ιδεολογία του Σιωνισμού!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»